2013. november 26., kedd

Hálaadás

címke: gondolatok | írta: B. Dorina

Hamarosan elérkezik a verseny ezen szakaszának vége (mert reméljük, hogy számunkra még lesz folytatás). Már csak pár nap van a negyedik forduló beküldési határidejéig, szóval úgy gondolom, remek alkalom ez most egy összegzésre, köszönetnyilvánításra, hogy kik is segítettek minket fordulóról fordulóra.

  • Először is hadd említsem meg profi fotósunkat, Molnár Mátét, aki időt és energiát nem kímélve jött velünk mindenhova, és képekbe zárva örökítette meg mindazt amit véghezvittünk ez alatt a pár hónap alatt. Ha kellett, akkor volt sofőr, fotós, és természetesen jó barát.
  • Elképesztő segítséget jelentett számunkra Deme Tomi, aki mint fő vágó (nem tudom, egyáltalán létezik-e fő vágó, de nekünk most volt :D) tevékenykedett a csapatnak. Nélküle leadhattuk volna darabokban a bemutatkozásunkat, és a 20 perces interjúnkat is.
  • Mentorunknak, Anticsné Szűcs Andrea tanárnőnek is hálával tartozunk, amiért oly szívesen beengedett minket otthonába, ha csapatmegbeszélés volt, és ha ez még nem volna elég, mindig várt minket valami finomsággal, sosem mentünk haza üres hassal.
  • Ezúton is szeretnénk megköszönni a Casus Belli csapatának, hogy segített felvenni a kapcsolatot a Trió TV-vel, aminek köszönhetően ma el is készültek az interjúk mindkét csapattal. Sok sikert kívánunk nektek!
  • Köszönet a jászberényi gyepmesteri telep vezetőjének, Molnár Líviának, aki szívesen fogadta önkéntes csapatunkat, és lehetőséget biztosított a segédkezésre.
  •  Legalább ennyire jó érzés volt részt venni a Kéz A Mancsért Egyesület örökbefogadó napján Szolnokon, és segíteni gazdit találni a kutyusoknak. Köszönjük a lehetőséget!
  • A mi hétköznapi hősünk, Laura néni, amellett hogy interjút adott nekünk, energiát, hitet, és életkedvet öntött csapatunkba. Igazán hálásak vagyunk neki, amiért ilyen lelkesedéssel fogadott bennünket, és segítette munkánkat.

Példaértékű emberekkel ismerkedtünk meg és dolgoztuk együtt a verseny során. Immár gőzerővel robogunk a célegyenesben, és a célig meg sem állunk!! (talán még utána sem :D)




Categories:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése